Nadra Eleonora

Nadra 3.jpg

Nadra Eleonora

…is in 2005 afgestudeerd als zelfstandig en uitvoerend theatermaker. Daarnaast is zij ook danser en actrice. Zo heeft ze in verschillende theatergezelschappen gespeeld (o.a. Oeloek, De Koning Speelt , Theatergroep Krekker en Vie Fantasie) en reclame campagnes, Taalklas.nl, soaps ( o.a. GTST) en films (o.a. Onze Jongens in Miami).  Daarnaast is zij vanaf 2006 docent drama en dans en heeft ze gewerkt op verschillende Jeugdtheater scholen (o.a. Jeugdtheater Hofplein, Jeugdtheaterhuis en Centrum voor de Kunsten Spijkenisse).

Nadra komt uit Amsterdam en woont sinds 2007 in Brielle. Voor haar kinderen was zij opzoek naar iets waarin zij zich in konden uiten. En zo is het initiatief ’t Kunsthuisje begonnen. Hier konden kinderen zich ontwikkeling op het gebied van yoga, beeldende kunst, theater, muziek en dans. ’t Kunsthuisje heeft ook een aantal jaar musical producties verzorgd voor en door kinderen. 

Sinds 2017 heeft ’t Kunsthuisje de stap gemaakt om de theaterlessen online aan te bieden in de vorm van programma’s. 

Verwonderen

Haar grote voorbeelden zijn Charly Chaplin, verhalen van Roald Dahl en kinderen (alle kinderen). De verwondering en het leven nemen zoals het is, spreekt haar aan. In haar werk zowel als maker en als docent, is ze daar ook steeds naar opzoek. Op deze manier wilt ze kinderen inspireren om de zoektocht naar jezelf aan te gaan door middel van kunst.