Over ons

Welkom bij ’t Kunsthuisje

Hier vindt je de leukste toneel, beweging -en danslessen voor op school of thuis!!!

Alle lessen zijn nu gebundeld tot klant en klare lessen en scripts waarbij jij als leerkracht, ouder, BSO, KDV en peuterspeelzaal zelf de lessen kan verzorgen. Denk maar aan een meester en juffen dag, afscheid van groep 8, kerstviering enz.

De vakdocenten bij ‘t Kunsthuisje  bieden al meer dan 20 jaar leuke cursussen en workshops voor kinderen en jongeren. Deze doelgroep krijgt de mogelijkheid om kennis te maken of zich verder te ontwikkelen op het gebied van verschillende kunstdisciplines: Toneel, Beweging en Dans. Aan de hand van leuke lessen gaan de leerlingen op ontdekkingsreis naar hun eigen talent. Plezier en vrije expressie staan hierbij voorop!!!

Dit zijn kan-en-klare lessen die zo zijn opgebouwd dat jij als leerkracht deze op een snelle, gemakkelijke, leuke en verantwoorde manier zelfstandig kan uitvoeren.

De lessen zijn opgebouwd in verschillende onderdelen en zo kun je als leerkracht of verzorger zelf een keuze maken of je de hele les in een keer uitvoert of in delen op een geschikt moment. De theaterlessen sluiten goed aan bij de belevingswereld van de leerlingen en kunnen ook als verlengstuk en/of ondersteuning bieden bij de zaakvakken.

Iedere les is gekoppeld aan de SLO kerndoelen kunstzinnige oriëntatie, zoals die door de overheid is vastgesteld. Dit geeft een weergave van kennis, vaardigheden en sociale vaardigheden die de leerling heeft opgedaan.

Op deze website vind u informatie over de verschillende lessen per bouw. Heel veel plezier!!!

Een theatrale groet,

Nadra Eleonora